Společnost První Inkasní s.r.o., jejímž oborem činnosti je mimo jiné provozování dražeb, se stala zákazníkem společnosti ANETservis s.r.o. a nyní má nové stránky.

Společnost První Inkasní s.r.o. byla založena v České republice v roce 1997 a od té doby působí na českém trhu v několika oblastech – mezi její služby patří provozování veřejných dražeb, kompletní správa pohledávek a krizové řízení pro podniky a podnikatele ve finanční či jiné krizi.

Menu stránek obsahuje rubriky „O nás“, „Aktuality“, nezbytný „Kontakt“ a hlavní část celé prezentace – rubriku „Dražby“, kde návštěvník získává přehled o všech konaných dražbách. Ze seznamu dražeb se může dozvědět, kdy a ve kterém kraji se dražba konala, co konkrétně bylo předmětem dražby, jaké bylo nejnižší podání a jak celá dražba vlastně dopadla. Samozřejmě je zde, po kliknutí na předmět dražby, možnost nechat si vypsat detaily dané dražby (přesné místo konání, podrobnější popis předmětu dražby atd.). Dražby se konají nepravidelně, a proto společnost První Inkasní umístila na své stránky možnost přihlásit se do systému newsletter, kde si může zákazník po zadání svého emailu nechat zasílat aktuální informace o dražbách – žádnou dražbu tedy nezmešká.