Zákazníky společnosti ANETservis s.r.o. jsou lidé a firmy ze všech odvětví a politika není výjimkou. Důkazem je internetová prezentace člena ODS pana AIng. Jana Schwippela, CSc..

Čas letí a volby 2002 do parlamentu České republiky se nezadržitelně blíží. V tomto duchu je v naší zemi zvykem připravovat a zadarmo nabízet tzv. předvolební guláš. Ovšem s rozvojem internetu a zvyšujícím se počtem jeho uživatelů i do politiky pronikl názor, že prezentace přes internet je také velmi výhodnou zbraní. Tento názor vyznává i člen ODS pan Ing. Jan Schwippel, CSc., který moc dobře ví, že nekvalitní internetová prezentace může napáchat mnohem více škody než užitku, a proto je pro nás velkou ctí, že si vybral pro zhotovení svých stránek právě nás, společnost NETservis s.r.o..

NETservis vytvořil panu Schwippelovi kompletní internetovou prezentaci včetně grafiky a technického zabezpečení, a tak vznikla příjemná a velmi praktická prezentace, jejímž obsahem jsou vyčerpávající informace o panu Schwippelovi. Navštěvníci zde mohou najít vše o něm, o jeho životě a o jeho názorech včetně zážitků z politického i soukromého života. Krom rubrik typu „činnost v ODS“ nebo „o autorovi“ se zde nacházejí i tématické okruhy (například „životní prostředí“, „Češi a Němci“ nebo „ČR v Evropě“ atd.), kde si návštěvníci mohou přečíst aktuálně doplňované názory pana Schwippela na daná témata.

Nechybí zde ani zjišťování veřejného mínění v podobě aktualizovaných anket a je zde rovněž možnost dotázat se přímo pana Schwippela na to, co návštěvníky zajímá.

Přejeme hodně štěstí ve volbách a těšíme se na další spolupráci.