Cestovní agentura Emil Netopil od dnešního dne provozuje ubytovací portál www.prague4u.cz. Grafiku včetně logotypu, zlom a programovací práce provedla společnost NETservis s.r.o..

Internetový server Prague4U je postaven na grafice, která vzešla z per našich grafiků, včetně nového logotypu, který byl vytvořen současně s grafikou stránek. Byl kladen důraz na příjemné a tajemné barvy, které ve spojení s žánrovými fotografiemi pražských památek vytvářejí typicky pražskou atmosféru.

Stránky jsou pouze v anglickém jazyce a jsou zaměřeny na zahraniční návštěvníky našeho hlavního města a těmto turistům jsou prostřednictvím Prague4U nabízeny dopravní a zejména ubytovací služby v apartmánech, umístěných v samotném centru Prahy, hlavně na Starém městě. Kromě nabídky apartmánů s veškerými informacemi a fotkami je nezbytnou součástí objednávkový formulář. Mapa umístění apartmánů je stejně jako kontaktní informace samozřejmostí. Sekce pro apartmány je vybavena administračním systémem, pomocí kterého mohou pracovníci cestovní agentury Emil Netopil sami bez odborných znalostí upravovat, mazat a přidávat záznamy.