Dnes společnost NETservis s.r.o. spustila další dokončenou prezentaci, kterou jsou stránky s názvem Prague Metropolitan Guide poskytující informace pro turisty.

Praha je podle zahraničních průzkumů hned po Paříži údajně nejkrásnějším městem. Ne náhodou je naše hlavní město navštěvováno takovým ohromným množstvím turistů. Tito turisté samozřejmě potřebují informace a především o ubytování. Stránky PMG jsou z výše uvedeného důvodu skvělým nástrojem.

Jedná se o prezentaci v anglickém jazyce, která má dva základní cíle: informovat turisty o Praze a poskytnout jim nabídku ubytování v centru Prahy. Návštěvníci stránek se tedy mohou dočíst vše potřebné o pražské hromadné i soukromé dopravě včetně kontaktů na taxi služby a přehledu cen. Nechybí ani informace o pražských legendách, českých horách a počasí. Mezi důležité části patří i průvodce po barech a restauracích, stránka zobrazující seznam konaných či připravovaných kulturních akcí, informace o nákupu české měny a užitečné odkazy.

Celá prezentace je vzájemně prolinkována (spojena odkazy) na nabídky ubytování, které jsou zde rozděleny do několika kategorií zejména podle ceny. Jsou zde podstatné informace o každém ubytovacím zařízení včetně adresy, spojení MHD, cen, počtu míst atd. Společnost NETservis s.r.o. poskytuje stránkám PMG i technické zázemí - webhosting.