Společnost NETservis s.r.o. v těchto dnech spustila novou internetovou prezentaci společnosti Modřanská Potrubní, a.s.. Prezentace obsahuje rozsáhlou a takřka "všemocnou" administraci, s jejíž pomocí mohou pracovníci Modřanské Potrubní, a.s. upravovat web dle svých přání.

Modřanská potrubní, a.s. je největším českým výrobcem spojovacího potrubí pro energetiku a jediným českým výrobcem potrubí primárního okruhu jaderných elektráren. Za téměř 60 let své působnosti v energetice společnost realizovala dodávky spojovacího potrubí pro více než 300 elektrárenských bloků v téměř 30 státech čtyř kontinentů. Většina potrubních systémů v české energetice byla konstruována a vyráběna v této firmě, což přináší velkou výhodu detailní znalosti prostředí a celého stávajícího řešení energetických celků.

Firemní barvy, červená a modrá, jsou hlavním motivem designu stránek. Hlavní menu se skládá z informací O společnosti, o Produktech a službách, o Referencích, o Zajištění jakosti a samozřejmě o Kontaktech. Z barvité funkcionality redakčního systému uvedeme například editaci Aktualit a kompletní správu kategorií a subkategorií. Součástí redakčního systému je i vícejazyčná podpora - pracovníci Modřanské Potrubní, a.s. mohou připravit texty pro jazykovou mutaci, kterou lze po jejím dokončení zapnout (zveřejnit).