Společnost NETservis s.r.o. pokračuje ve své spolupráci se společností ZENTIVA, a.s.. Tentokrát se jednalo o vytvoření grafiky pro internetovou prezentaci.

Ke konci loňského roku prováděla společnost NETservis s.r.o. celkem 3 analýzy internetových stránek produktů Zentivy a to z hlediska vyhledatelnosti ve vyhledávačích a také z hlediska použitelnosti stránek (více čtěte zde). Na tuto úspěšnou spolupráci jsme nyní navázali novým projektem - grafickým návrhem pro stránky www.acix.cz.

ACIX je přípravek zažehnávající pálení žáhy. Toto byl hlavní motiv pro grafický návrh stránek. je také pravdou, že jistou inspiraci poskytlo i grafické zpracování krabičky, ve které se přípravek prodává. Výsledkem je poměrně zajímavý, netradiční a sugestivní vzhled internetových stránek, které hýří kombinací ohňových barev a hlavním motivem je oheň sám. Na hlavní stránce této výsledné prezentace je umístěna i flash animace, kterou ale společnost NETservis s.r.o. nezpracovávala. Technickou realizaci si společnost Zentiva, a.s. zajistila sama. Jsme velice rádi, že se grafický návrh stránek našemu klientovi líbil a těšíme se na další spolupráci s touto velmi významnou společností.