Pro společnost Your personal chauffeur company s.r.o. vytvářela před časem naše firma NETservis s.r.o. již internetovou prezentaci s propracovaným objednávkovým systémem. Dalším krokem k jejímu zdokonalení a zajištění tak většího komfortu potencionálních zákazníků bylo vytvoření nového platebního systému a dalších dvou jazykových mutací.

Společnost Your personal chauffeur company s.r.o. se objevila na trhu teprve v roce 2010 s vizí zaplnit chybějící místo na trhu. Zabývají se luxusní přepravou osob, ovšem ve zcela jiné dimenzi – rozhodně nejde o běžné taxi. Filosofií firmy je kvalitní přeprava nejen po Praze, ale i po celé Evropě, v bezpečném, komfortním a reprezentativním voze a to včetně osobního řidiče v prvotřídním obleku. Jsou k dispozici nejen při klasickém nočním odvozu z restaurace, ale můžete si u nich rezervovat svatbu, vyhlídkovou jízdu po ČR, pronájem limuzíny či vyhlídkovou cestu do Vídně.

V rámci prováděných prací byla na stránky nastavena možnost placení kartou předem. Naše firma zajistila vše potřebné a to včetně veškeré komunikace s bankou. Byly spuštěny další dvě jazykové verze v německém a ruském jazyce. Naše společnost NETservis s.r.o. zajistila veškeré překlady stávajících textů. Byly vytvořeny dva profesionální návrhy na reklamní bannery ve formě plachet a návrhy na firemní vouchery.

V neposlední řadě byla klientovi poskytnuta pomoc při konzultacích s dodavatelem iPhone aplikace, při nichž byl zákazníkovi k ruce vždy některý z našich kolegů.