Autoškola Ondřej Horázný je jedním z našich klientů, pro které vytváříme velké množství projektů. Posledním takovým projektem právě pro Ing. Ondřeje Horázného, předsedu české asociace autoškol, je www.skoleniridicu.cz, který je určen zejména řidičům z povolání. Tento projekt vypracovala společnost NETservis s.r.o.

Školení řidičů není klasická výuka v autoškole. Všichni profesionální řidiči (učitelé autoškol, řidiči TIR, MHD, autobusů, firemní řidiči atd.) - ti všichni musí dle zákona České republiky pravidelně podstupovat školení řidičů, které se koná v autoškolách nebo přímo ve firmách.

Školení řidičů je prezentace ve stejném grafickém kabátě jako například www.ridicak.cz a jejím hlavním účelem je přihlašování řidičů na školení. Je zde vyvěšena nabídka aktuálních školících termínů včetně jejich obsazenosti. Firmy nebo přímo řidiči se prostřednictvím online formuláře mohou na nejvhodnější termín přihlásit a místo pro daného školence je zajištěno. Firmy, které chtějí, se mohou zaregistrovat a pokud takto své řidiče objednávají častěji, ušetří díky uloženým informacím o firmě při zamlouvání termínů toliko drahocenný čas.