Projekt pro International Study Programs byl jedním z nejrozsáhlejších, který naše společnost NETservis s.r.o. za poslední roky vytvářela. Naši nejlepší programátoři a grafici strávili s touto prezentací velké množství času. Výsledek stojí určitě za povšimnutí. Dynamická, flash animacemi nabitá a precizně graficky propracovaná offline prezentace je hotová a to plně ke spokojenosti klienta.

Zadavatel projektu International Study Programs byl jedním ze zákazníků, který ví zcela přesně, co požaduje. Přednesl naší firmě NETservis s.r.o. velmi jasné zadání na graficky kvalitní a platformově nezávislou prezentaci, kterou si bude moci kdykoliv dle potřeby sám upravovat. International Study Programs zajišťují akademické pobyty v zahraničí pro MBA a Executive MBA programy.

Kromě videí, která jsme dostaly již hotová, dělala naše společnost NETservis s.r.o. během projektu vše. Podle náčrtů dodaných klientem jsme si hned zezačátku byli schopni udělat velmi jasnou představu o klientových požadavcích. Proto nebyl problém vytvořit pro něj kvalitní a přesné návrhy, se kterými souhlasil.

Nejnáročnější a také nejzdlouhavější částí projektu bylo velké množství flash animací, kterými je prezentace doslova nabitá. Grafika je udělána precizně a je profesionálně dovedena do velmi uspokojivého výsledku. Prezentace byla dále naplněna veškerými daty a to zejména texty, videi, obrázky a prezentacemi ve formátu PDF.

Podstatnou výhodou pro naši firmu NETservis s.r.o. díky náročnosti klienta bylo to, že jsme tvorbou této prezentace získaly další zkušenosti a dovednosti, což je pro nás neocenitelné.