Ocelářská společnost AThyssenKrupp Ferrosta, s.r.o., která je součástí významné světové skupiny Thyssen Krupp, má nyní díky společnosti ANETservis s.r.o. zcela novou internetovou prezentaci.

Nová internetová prezentace ocelářské společnosti ThyssenKrupp Ferrosta se vyznačuje především jednoduchostí, snadnou orientací a přehledností. Pro společnost NETservis, která celou prezentaci vytvořila se jednalo o kompletní projekt včetně zabezpečení technického zázemí v podobě hostingu, grafického návrhu a samotného naprogramování.

Prezentaci dominuje flashová animace umístěná po celé šířce v horní části stránky. Dynamického zpracování se dočkaly sekce, které v dnešní době už ani nemohou být statické, a to sekce Novinky a Pracovní příležitosti. Kromě obligátních rubrik typu Kontakty nebo Profil je hlavní sekcí celé prezentace sekce Produkty, které jsou nadále členěny na podrobnější specifičtější skupiny. Na sekci produkty se díky její důležitosti lze dostat i z dalšího speciálního menu na levé straně, které je zde vždy bez ohledu na aktuální vybranou sekci.