O naší spolupráci se společností Complet jsme Vás již několikrát informovali. Dnešní tiskovou zprávou chceme oznámit vylepšení stránek věnovaných technoligii Unibind. Společnost NETservis s.r.o. spustila nový objednávkový formulář na spotřební materiál Unibind.

Pro úplnost zde uvádíme několik informací o systému Unibind. Pod tímto tajemným označením se skrývá řada produktů z oblasti kancelářské techniky, které umí naprosto nevídané věci - za pomocí termovazby dokáží svazovat a rozvazovat dokumenty rychle, kvalitně a velmi nenáročnou formou. Výsledkem je velice profesionální vazba.

Novinkou na webu Unibind je nový objednávkový formulář spotřebního materiálu Unibind. Formulář slouží k objednávání prezentačních materiálů pro vázání dokumentů v systémech Unibind Steel a je vybaven barevnou paletou, která nabízí pouze aktuální dostupné verze. Barevná paleta je (kromě flash animace) plně editovatelná z administrace - barvy se objeví v roletce a každá taková položka je vyvedena přesně v dané barvě - toto bylo z programátorského hlediska velmi zajímavým úkolem. Po vyplnění objednávky samozřejmě obdrží klient emailové potvrzení o provedení objednávky.