Společnost Complet, spol. s r.o. v České republice dodává kancelářskou techniku značky Olivetti a vazbu dokumentů Unibind. Společnost NETservis s.r.o. nyní zprovoznila nový rozcestník pro výše uvedené dvě značky na adrese www.complet.eu.

Na adrese www.complet.eu byla spuštěna obsahově velmi jednoduchá stránka rozdělující obě hlavní nabízené značky společností Complet. Produktům Olivetti (mezi které patří kopírovací stroje, faxy, tiskárny a multifunkční zařízení) jsou věnovány stránky www.complet.cz a strojům Unibind, které nabízejí moderní a velmi luxusní možnosti vázání dokumentů termovazbou, jsou věnovány stránky www.complet.biz.

Rozcestník je přístupný ve dvou jazykových verzích a díky kreativnímu designu bylo docíleno nenucenému spojení obou produktových řad - levá strana rozcestníku je věnována strojům Olivetti a pravá značce Unibind. Kliknutím na vybrané části stránky se návštěvník dostane na stránky věnované příslušnému produktu. Rozcestníku www.complet.eu poskytuje společnost NETservis s.r.o. technické zázemí.