Jeden z nejznámějších světových výrobců fotografického materiálu a fotografického příslušenství, japonská společnost Fujifilm, má v ČR zastoupení - společnost AFujifilm CZ, jež se pyšní novými stránkami.

Distribuční společnost Fujifilm CZ patří již delší dobu mezi naše nejváženější zákazníky. Společnost vznikla v roce 1991 a je výhradním distributorem výrobků společnosti Fujifilm pro Českou republiku. Do nabízeného portfolia patří fotografické materiály, minilaby, digitální i analogové fotoaparáty atd. včetně poskytování kompletních servisních služeb a poradenství.

Internetová prezentace nebyla předmětem rekonstrukce, nýbrž byla vytvořena kompletně nová. Nový design a nový systém, všechno nové a to včetně nového členění podstránek a větší přehlednosti. Velkých změn dosáhly hlavně a především produktové stránky. Tak například u digitálních fotoaparátů nalezne zákazník téměř nevyčerpatelné množství informací o konkrétním produktu, které jsou členěny do kategorií, kterých může být až deset – technologická specifikace, příslušenství, ceník, ukázkové fotografie, fotografie fotoaparátu, často kladené dotazy a odpovědi týkající se toho fotoaparátu, základní výbava atd. Objem informací o produktech je opravdu vyčerpávající.

Krom informačně velmi bohatých produktových stránek jsou součástí nové prezentace i rubriky novinky, tiskové zprávy, nabízená pracovní místa, profil firmy a mnohé další včetně nezbytné podpory pro své zákazníky v podobě návodů, ovladačů a rubriky FAQ.

Po designové stránce dostala prezentace do vínku poutavé intro vytvořené pomocí technologie Flash, nové barvy a rozložení a koncepčně zajímavou titulní stránku.