Internetová prezentace společnosti ABosch Security Systems dosáhla několika významných změn, o které se postarala společnost ANETservis s.r.o.

Působnost uskupení Bosch Security Systems, jak již sám název napovídá, spadá hlavně do oblasti zabezpečovací techniky jako jsou systémy průmyslové televize, elektrické požární signalizace nebo elektronické zabezpečovací systémy. Kromě zabezpečovací techniky se Bosch Security Systems uplatňuje i v oblasti ozvučovacích systémů a konferenčních a diskusních systémů. Díky svému kvalitnímu portfoliu výrobků a neméně kvalitnějším službám se Bosch Security Systems řadí mezi špičky ve svém oboru.

Internetová prezentace prošla pod rukama společnosti NETservis značnými změnami, z nichž nejviditelnější je patrně změna designu, jehož současná nová verze byla vyrobena přesně podle německého vzoru. Bylo potřeba rovněž provést drobné programové změny, které si vzhledem k nepříliš kvalitnímu zpracování původní internetové prezentace, vyžádaly takový objem změn a kompletně nových některých částí, že lze nyní hovořit o kompletním přeprogramování celého systému.

Samozřejmostí u internetové prezentace firmy nabízející velké množství specifických výrobků je i velmi kvalitní systém administrace produktů. Sekce produkty je téměř celá dynamická a stejně tak i sekce reference.