Společnost KLADOS s.r.o., mladá expediční firma, je od dnešního dne vybavena novou internetovou prezentací, jejímž autorem a dodavatelem je společnost NETservis, s.r.o.. Prezentace je informativní a bez redakčního systému.

Spedice a logistika jsou obory poměrně mladé a díky turbulentní době prožívají velký boom. Vysoká konkurence v tomto odvětví klade vysoké nároky na kvalitu služeb, dodávky typu „just-in-time“ a individuální přístup k zákazníkům.

Internetová prezentace je pro všechny společnosti a firmy nepostradatelnou součástí PR a mnohdy i Corporate identity. Je to důležitý komunikační kanál a jistý znak důvěryhodnosti.

Stránky www.klados.cz jsou velmi jednoduché co do vzhledu i struktury. Grafické zpracování je založeno na pravidelném střídání fotografií z oblasti spedice a jasnou zeleno-oranžovou kombinací. Návštěvníci mají k dispozici základní informace o společnosti a jejích službách, kontakty, volná pracovní místa, možnost podání objednávky či poptávky. Jsou zde k dispozici i dvě cizojazyčné mutace (polská a anglická).