Společnost ENVISS TECHNOLOGIES INTERNATIONAL s.r.o. převzala společnost CM Indutries a NETservis s.r.o. novému majiteli vytvořil nové stránky.

ENVISS TECHNOLOGIES INTERNATIONAL s.r.o. je součástí mezinárodního uskupení, které působí v 9 zemích, jsou to Canada, USA, Česká republika, Maďarsko, Polsko, Rumunsko, Rusko, Slovensko a Ukrajina. V nedávné době se Enviss stal majitelem společnosti CM Industries a s tím i stránky spolu s jejich dodavatelem - společností NETservis s.r.o. Enviss je v České republice od roku 2000 a se svými zastoupeními ve výše uvedených zemích poskytuje služby v oblastech odsávání, filtrace, ventilace, mycích strojů, průmyslových vysavačů atd.

Stránky Envissu jsou plné dynamických částí (těch částí, které jsou obsluhovány redakčním systémem). Hned na hlavní straně se zobrazuje malé pop-up okno, jehož viditelnost, rozměry i obsah si mění sám Enviss. Stejně tak tomu je například u referencí, které jsou rozděleny do několika kategorií, kterými se lze dostat na reference z konkrétní oblasti trhu nebo z konkrétní problematiky. Podobným způsobem jsou řešeny i produkty, kde má uživatel na výběr ze 4 okruhů produktů a v rámci každého produktu má další upřesňující volby. Tímto způsobem se uživatel dostane přesně k tomu co potřebuje. Další dynamickou částí jsou Novinky, jejíž obsah si pracovníci Envissu mohou měnit sami. Na stránkách samozřejmě nechybí základní informace o firmě, kontakty, poradna, informace o dalších aktivitách a jako třešnička na dortu jsou zde umístěny videosoubory s názornými ukázkami používání produktů. Celá prezentace byla vytvořena kromě české verze i ve verzi anglické.