Nová internetová prezentace firmy AComplet, s.r.o., která poskytuje komplexní služby v oblasti správy tiskových dokumentů, byla kompletně navržena, zprovozněna a spuštěna společností ANETservis s.r.o..

Nová internetová prezentace firmy Complet, s.r.o., která poskytuje komplexní služby v oblasti správy tiskových dokumentů, byla kompletně navržena, zprovozněna a spuštěna společností NETservis s.r.o..

Firma Complet, s.r.o. se na českém trhu pohybuje již od roku 1992 a poskytuje komplexní služby v oblasti správy tiskových dokumentů a soustředí se na dovoz a distribuci například kopírovacích strojů, laserových a inkoustových tiskáren, faxů a multifunkčních zařízení.

Prezentace širokého produktového portfolia je stěžejním obsahem nových internetových stránek společnosti Complet, s.r.o. Nabídka produktů v sekci „Produkty“ je velice přehledná a propracovaná. Součástí každé produktové oblasti (např. kopírovací stroje, faxy atd.) je totiž i přehledná tabulka jednoduše a efektivně zobrazující srovnání všech firmou nabízených produktů v dané oblasti. Tento propracovaný systém umožní každému zákazníkovi vybrat produkt, který je přesně podle jeho představ, aniž by musel složitě studovat každý produkt zvlášť. Všechny důležité parametry a schopnosti požadovaných produktů jsou jasně a jednoduše znázorněny ve srovnávací tabulce, a tím má každý zákazník jedinečnou možnost pohromadě vidět vlastnosti všech produktů a ty pak může srovnávat. Samozřejmě má zákazník možnost prohlédnout si podrobné informace o každém produktu zvlášť.

Celá prezentace, kompletně navržena a zhotovena firmou NETservis s.r.o., se nese v duchu velmi jednoduchého, však výrazného, decentního a přehledného designu. Samozřejmou součástí celé prezentace je i její anglická verze.