Dlouholetý klient společnosti NETservis, s.r.o., firma ANETE spol. s r.o., má od dnešního dne zbrusu novou internetovou prezentaci. Jedná se o jednu z prvních prezentací, která je vybavena novým redakčním systémem společnosti NETservis, s.r.o.

ANETE spol. s r.o. je systémovým integrátorem v oblasti platebních a identifikačních systémů na českém a slovenském trhu a nabízí komplexní služby při řešení stravování, docházky, přístupů, zabezpečení atd.

Prezentace www.anete.cz je jednou z prvních prezentací, kde je nasazeno „balíčkové“ řešení společnosti NETservis s.r.o. Toto řešení spočívá v univerzálním redakčním systému, který se upraví pro konkrétní potřeby klienta. Výsledkem projektu www.anete.cz byl úspěšný grafický návrh, nasazení redakčního systému, úprava a následné technické zázemí v podobě hostingu.

Stránky samotné obsahují především kontaktní informace a popis dodávaných služeb včetně referencí a na většině stránek nechybí kontaktní formulář. Pro klienty je zde připravena zaheslovaná klientská sekce a v současnosti je pro návštěvníky připravena i anketa. V rámci lepšího umístění stránek ve vyhledávačích je součástí redakčního systému i tzv. mod ReWrite, který z nesmyslných URL adres tvoří sémanticky správné a čitelné adresy. Pomocí redakčního systému mohou pracovníci společnosti ANETE upravovat obsah všech stránek, administrovat anketu, články, atd.