Společnost M-Invest Bohdalec, a.s. získala díky společnosti ANETservis s.r.o. novou corporate identity. Vše bylo navrženo a nyní dokončeno v podobě kompletního dokumentu nazvaného grafický manuál.

Takzvaný firemní styl neboli corporate identity je důležitou součástí firemní komunikace. Společnost NETservis s.r.o. nabízí kompletní vytvoření této corporate identity (více informací o corporate identity naleznete zde) a firma M-Invest Bohdalec, a.s. si právě tuto službu objednala.

A cože to vlastně corporate identity je? Prostřednictvím Grafického manuálu jsou všem firemním zaměstnancům předepsána určitá pravidla, která se týkají vzhledu firemních dokumentů. V zásadě jde o to, aby všechny dokumenty měli stejný vzhled, užívaly stejné logo, stejné barvy, stejné styly písma atd. – tento styl pak musí všichni dodržovat. Konkrétně v grafickém manuálu pro M-Invest Bohdalec, a.s. je například do detailů rozpracovaný vzhled vizitek, firemního loga, podrobné rozepsání používaných barev, vzhled hlavičkového papíru a další.