Společnosti ANETservis, s.r.o. se podařilo úspěšně dokončit vývoj Ainternetové prezentace multivitamínového prostředku Supradyn , jenž je produktem světoznámé farmaceutické společnosti Roche.

Celý web je tentokráte vytvořen výhradně za použití technologie FLASH, jež výrazně zvýšila možnosti grafiků a vizuálního pojetí vůbec. Součástí stránek je tak řada vedlejších atraktivních prvků jako jsou nejrůznější obrazové přechody, animace či zvukové efekty. Samotná prezentace pak mimo obvyklých součástí čistě informativního charakteru obsahuje i řadu nadstandardních a zajímavých bonusů, mezi než patří např. volně stažitelný videoklip, píseň, test vaší tělesné kondice či možnost zasoutěžit si o jednu ze tří zajímavých cen.

Tyto internetové stránky jsou pak zejména příslibem do budoucnosti pro obě strany. Jelikož se prezentace přípravku Supradyn jednoznačně vyvedla podle představ zadavatele i tvůrce projektu, mohlo by to při dobré vůli znamenat potenciální možnost reklamních projektů na další výrobky z nabídky švýcarské společnosti Roche.