Společnost ANETservis, s.r.o. během pouhých tří týdnů vytvořila a uvedla do provozu zcela novou Ainternetovou prezentaci pro bezpečnostní službu Samcor.

Celý web je založen na kombinaci technologií FLASH a PHP. Jak už je u podobných projektů zvykem, velký důraz byl ze strany tvůrců kladen především na působivou ale zároveň nikterak rušivou vizuální stránku, která skýtá mnoho příjemných maličkostí a efektů. Samozřejmou součástí stránek je řada doprovodných zvukový efektů a decentní hudební doprovod, který zazní při vstupu každého návštěvníka.

Velkým plusem této prezentace je již fakt, že obsahuje hned několik jazykových mutací. Mimo obligátní češtiny a poměrně standardní angličtiny tak nabízí i verzi německou a ruskou, což může znamenat pro potencionálního zákazníka skutečně zásadní skutečnost.

Samotná prezentace pak nabízí zájemci celou řadu standardních i méně obvyklých součástí mezi něž patří např. dosavadní profil společnosti, její priority, výhody, přehled nabízených služeb, reference, kontakty či možnost na požádání si nechat zaslat individuálně navržený ceník dle aktuálně požadovaných služeb.

Spokojenost zadavatele s odvedenou prací pak v tomto směru dle našeho názoru nejlépe vystihuje výrok ředitele společnosti Samcor, pana Jiřího Poděbradského, který se na adresu firmy NETservis vyjádřil následovně: „S firmou NETservis, s.r.o. spolupracujeme velice krátce, ale můžeme říci, že jsme s ní velice spokojeni. Máme zaručen kompletní profesionální servis na veškeré grafické práce a úpravu ostatních doplňujících reklamních materiálů potřebných pro prezentaci naší společnosti. Firma NETservis reaguje velice pružně na naše požadavky a návrhy. Kdybychom si měli opět vybrat firmu pro spolupráci, tak by to určitě byla tato společnost. Rádi s ní spolupracujeme a jsme připraveni spolupracovat i v budoucnu.“