Po vytvoření nových webových stránek pro společnost Frischbeton, odštěpného závodu firmy ILBAU spol.s.r.o., došlo také na tvorbu německé jazykové mutace. Naší společnosti NETservis s.r.o. to bylo opět zadáno firmou Stratex Communications.

Společnost ILBAU spol.s.r.o. působí na českém trhu od roku 2001 a hlavní náplní její činnosti je výroba a doprava čerstvého betonu a produkce kameniva včetně doprovodných služeb jako jsou zkušebnictví, čerpání betonu a další.

Vytvoření německé jazykové mutace, která má stejnou funkci jako česká verze, bylo dalším stupněm vývoje nových webových stránek firmy Frischbeton. Tu kompletně vytvořila naše společnost NETservis s.r.o. včetně naplnění nových německých textů do nové internetové prezentace.

Za zmínku stojí, že webové stránky jsou dostupné také pod doménou frischbeton.eu a že na hlavní stránku české a německé verze byl přidán odkaz HRÁT HRU, kterou naše společnost NETservis s.r.o. sice nevytvořila, ale v rámci finálních prací ji na web firmy pověsila.