Dnešním dnem byl společností ANETservis s.r.o. do plného provozu uveden nový informační portál Awww.myci-stroje.cz, zřízený jako podpora informovanosti o mycích strojích.

Mycí stroje se nenakupují ani zdaleka tak často jako například automobily. Informovanost v oboru mycích strojů je proto výrazně nižší, téměř až mizivá. Poradenská společnost Acquisition Holding Czech se rozhodla tento stav změnit. Jako podporu pro společnost CM INDUSTRIES s.r.o. a zároveň jako přínos pro informovanost veřejnosti v oboru mycích strojů, zadala společnost Acquisition Holding Czech naší firmě NETservis vytvořit informační server právě s tématikou mycích strojů.

Jednou z nejdůležitějších součástí tohoto informačního serveru jsou samozřejmě články, kde se návštěvníci mohou dozvědět důležité informace o výběru, nákupu, provozu a servisu mycích strojů. Takové články se nacházejí hned na hlavní stránce. Pokud sem přijde návštěvník, který potřebuje již konkrétní informace, nabízí mu portál konkrétnější sekce jako jsou například „parametry“, „legislativa“, „nákup“, „novinky a trendy“, „obsluha a údržba“ a „mycí chemie“. Pokud by zde návštěvník i přesto nenašel odpověď, může využít online poradny, kde může být vznesen dotaz a posléze bude zodpovězen odborníkem z oboru. Veškeré informace umístěné na tomto portálu pocházejí od oborových profesionálů. Kromě rubriky „užitečné odkazy“ se v menu nachází i zajímavá a ne moc často vídaná rubrika „nikdy!“, kde autoři varují před největšími chybami.

Z hlediska provedení celého serveru je pozoruhodné, že téměř všechno, co se na něm nachází je dynamické, tzn. že je to administrovatelné přes redakční systém. Kromě článků, poradny, informací a dalších rubrik zde lze dokonce i upravovat, přidávat a rušit rubriky.