Název společnosti AProcter & Gamble široká veřejnost příliš nezná, ale pokud se řekne Ariel, Lenor nebo Jar, všichni už vědí. Společnost ANETservis uspěla v náročném výběrovém řízení, které firma Procter & Gamble vypsala.

Počínaje úspěšným výběrovým řízením byla v lednu tohoto roku navázána spolupráce mezi námi a společností Procter & Gamble Rakona. Předmětem této spolupráce byla příprava široké škály nejen designových prvků pro projekt, jehož cílem je nábor studentů z vysokých škol pro výrobní podnik Procter & Gamble Rakona. Mezi tyto prvky patřila tvorba internetové prezentace, tiskových materiálů, propagačních materiálů na veletržní stánek, prezentačního cd firmy a také natočení prezentačního videa, tvorba vizitek, reklamních stěn, letáků atd.

„Silnou stránkou společnosti NETservis je velká časová flexibilita, nebylo výjimkou, kde pro dodržení termínu probíhala práce na projektu během víkendů nebo nočních hodin. Tato firma je připravena realizovat nové nápady obratem bez jakýchkoli časových prodlev.... ....Vzhledem k tomu, že služby NETservis jsou poskytovány za slušné ceny, celkové hodnocení je: kvalitní a flexibilní služba za rozumnou cenu.“ Tohoto vyjádření zástupce společnosti Procter & Gamble Rakona pana Ing. Tomáše Andraščíka na naši vzájemnou spolupráci si nesmírně vážíme a věříme, že naše spolupráce bude i nadále pokračovat.