Novou službu s názvem Press Monitor nyní zprovoznil týdeník ARespekt. Každý všední den ráno je rozesílán přehled obsahu českých a některých zahraničních periodik. Zákazník pak nekupuje noviny aniž by nevěděl co v nich je.

Představte si situaci, přijdete ráno do práce, v polední přestávce si chcete koupit noviny a pokud nejste věrní čtenáři jednoho periodika, rozhodujete se u stánku, který tisk si koupit...

Nová služba týdeníku Respekt s názvem Press Monitor toto rozhodování může natolik usnadnit, že ho téměř vyloučí. Každý všední den v 8 hodin ráno je elektronickou poštou rozesílán PDF soubor, který v časných ranních hodinách vytvářejí novináři týdeníku Respekt. V tomto dokumentu se nachází přehled obsahu českých i zahraničních periodik rozdělený do několika oblastí (Politika a společnost, Ekonomika a finance, Podniky a trhy, Právo a spravedlnost, EU a svět, Přehled zahraničních médií, Věda a informační technologie, Kultura a recenze a Zajímavosti).

Tato služba je založena na spolupráci týdeníku Respekt a nakladatelství Verlag Dashöfer, s.r.o. a pro případné zájemce je na prvních 14 dní poskytována zcela zdarma (na zkoušku). Kromě na email zasílaných aktuálních přehledů bude poskytován i přístup do archivu těchto přehledů, které jsou zde uloženy jak v podobě PDF dokumentu tak i v HTML podobě (v podobě běžné internetové stránky). O technickou a prezentační stránku se postarala společnost NETservis s.r.o..

Pro konkrétní příklady těchto přehledů, podrobnější informace a případný objednávkový formulář klikněte prosím zde.