ANakladatelství Zdeněk Susa je vskutku raritou mezi nakladatelstvími. Je totiž provozováno jako koníček. A právě tomuto nakladatelství společnost ANETservis s.r.o. vytvořila novou prezentaci.

Ne tak často narazíme na nakladatelství, které vzniklo v první řadě jako koníček – v tomto případě jde o koníčka pana Zdeňka Susy. Učitel, evangelický kazatel, lékař, vysokoškolský pedagog a příslušník dalších profesí včetně nakladatele a autora v jedné osobě najdeme právě zde. Nakladatelství se vyznačuje tím, že od svého založení v roce 1994 vydává výhradně tituly vybírané na základě subjektivních pocitů a hodnocení, nikoliv na základě komerčním.

Stačí se podívat na nabídku titulů, kde nalezneme cestopisy, překlady zimbabwské literatury, knihy s africkou tématikou, rozhovory s politiky, deníky Charty 77, knihy s evangelickou tématikou atd.. Nakladatelství Zdeněk Susa nabízí opravdu velmi zajímavé a žánrově různorodé nevšední tituly, které by rozhodně neměly uniknout pozornosti každého čtenáře.

Společnost NETservis s.r.o. zprovoznila pro Nakladatelství Zdeněk Susa internetovou prezentaci, kde vytvořila také kompletní internetový obchod s klasickými nákupními košíky. Stránky byly zpracovány tak, že se v URL adrese jednotlivých stránek zobrazují aktuální témata právě prohlížených knih. Tento způsob provedení je velice přínosný především pro oblast vyhledávačů. Stránky se vyznačují velmi jednoduchou a přehlednou strukturou a nezatěžují návštěvníka zbytečně dlouhými a nic neříkajícími texty. Jsou to stránky stručné, přehledné a velmi účelné.