Autoškola je pro mnohé z nás záležitostí přinejmenším nostalgickou. AAutoškola Ing. Ondřej Horázný se nyní může pyšnit novými stránkami od společnosti ANETservis s.r.o., které onu nostalgii bezesporu vyvolávají.

Moderní prezentace pro moderní autoškolu. Tak nějak by se dala charakterizovat tato nová prezentace: jednoduchý a přehledný design, použití flash technologie, jazykové verze... vše, co má mít moderní prezentace. Na hlavní stránce nahoře najdete namísto reklamy něco mnohem užitečnějšího a sice krátký zaškrtávací test dopravních značek. Hned pod ním se již nachází standardní menu následováno seznamem skupin řidičských oprávnění, u kterých je jejich podrobný popis. Na stránkách je umožněna registrace, na základě které vzniká při výcviku nárok na aktuální slevu.

Autoškola Horázný poskytuje služby s velmi kvalitní výbavou a ve třech jazycích: česky, anglicky a rusky. Proto je prezentace k dispozici ve všech třech zmíněných jazycích a obsahuje ty nejdůležitější informace, mezi které patří kontakty, informace o firmě, mapa atd.