Byl dokončen další projekt. Společnost MSC OPUS Service s.r.o., která se zabývá kompletní správou budov, má zbrusu novou internetovou prezentaci, a to díky společnosti ANETservis s.r.o..

Společnost MSC OPUS Service s.r.o. nabízí služby a produkty v oblasti správy budov a specializuje se hlavně na tzv. facility management, což je profese zahrnující různé disciplíny zajišťující provozuschopnost vybudovaného prostředí pomocí začlenění osob, místa, procesu a technologie. Mezi tyto disciplíny patří například úklidové práce, zajištění bezpečnosti, ostrahy, protipožární opatření atd.

Společnost NETservis vytvořila firmě MSC OPUS kompletní internetovou prezentaci včetně grafických návrhů, naprogramování dynamických částí, zajištění kompletního technického zázemí atd. Celá prezentace je velmi jednoduchá, přehledná a disponuje decentním grafickým designem. Na hlavní stránce se nachází menu celé prezentace a část nazvaná Novinky, kde se návštěvníci stránek mohou dozvědět o nejnovějších zprávách týkajících se firmy MSC OPUS. Kromě dynamických rubrik (produkty, realizace) a rubrik statických jsou součástí prezentace i formuláře (kontaktní formulář, objednávkový formulář), pomocí kterých může zákazník kontaktovat firmu bez použití emailu přímo z internetové prezentace. V brzké době se zprovozní i anglická verze celé prezentace.