Japonská kultura je stále velmi tajemná a pro Evropany notně zajímavá. Ať už jde o management japonských firem, kulturu či jen životní prostředí v Japonsku. Díky práci na tvorbě nové internetové prezentace Mitsui-Soko Europe B.V. jsme se i my mohli, ač vzdáleně, japonské kultury dotknout. Společnost NETservis s.r.o. nasadila v rámci tohoto projektu redakční systém WebRedakce.

„Společnost Mitsui-Soko (Europe) B.V. je dceřinnou společnosti japonského keirecu (konglomerátu několika stovek propojených podniků) Mitsui. V České republice působí pobočka logistické větve firmy Mitsui-Soko (soko znamená japonsky sklad). Firma se však nevěnuje pouze skladování zboží, ale poskytuje komplexní logistické služby – věnuje se mezinárodní i vnitrostátní přepravě, zasilatelství, zajišťuje celní služby atd. Mitsui-Soko Europe (MSE) působila v České republice dlouho v oblasti průmyslových logistických služeb. Společnost s rozsáhlými zkušenostmi s japonským automobilovým, textilním a elektronickým průmyslem získala zákazníky požadující rozsáhlé a různorodé dopravní služby.“ – tak popisuje společnost Mitsui-Soko sama sebe na nových stránkách.

Z technického hlediska se nová internetová prezentace vyznačuje dalším nasazením našeho redakčního systému WebRedakce, pomocí kterého si majitelé stránek mohou spravovat obsah webu bez odborných programátorských znalostí. Od většiny ostatních instalací WebRedakce se tato liší především individuálním provedením a strukturou titulní stránky, která poskytuje hlavní rozcestník na nejdůležitější informace pro většinu návštěvníků.

Součástí dodávky byla i základní SEO optimalizace a průběžně tomuto projektu poskytujeme i webhosting. Ve své podstatě se jednalo o redesign původní internetové prezentace, což je ve většině případů ekvivalentní tvorbě zcela nové internetové prezentace.

Prezentace obsahuje standardní strukturu, která obnáší kontaktní informace, reference, stránku s nabídkou volných pracovních pozic, informace o firmě, informace o certifikátech, informace o managementu kvality a samozřejmě nejdůležitější část – tedy informace o službách.