Společnost ThyssenKrupp Ferrosta plánuje výstavbu nového logistického centra v Hradci Králové. Z důvodů lepší informovanosti obyvatelstva a zajištění lepší komunikace mezi veřejností a firmou vytvořila společnost NETservis s.r.o. novou část internetové prezentace – byla vytvořena tzv. microsite, což je prakticky samostatně ohraničená menší tematická prezentace zasazená do prezentace celé společnosti.

ThyssenKrupp Ferrosta je od roku 2003 součástí mezinárodního koncernu ThyssenKrupp AG. Na českém trhu se řadí k nejvýznamnějším dodavatelům hutních materiálů všeho druhu, jako jsou: ocelové plechy a svitky, ocelové nosníky, tyčová a betonářská ocel, ocelové trubky a profily, nerezová a nástrojová ocel, profesionální obrábění přesných trubek pro automobilový průmysl, neželezné kovy. Společnost NETservis s.r.o. patří k dodavatelům uskupení ThyssenKrupp Ferrosta již řadu let a jsme velmi rádi, že stále dochází k prohlubování naší spolupráce.

Microsite na téma nového logistického centra Březhrad je zasazena do grafického rozhraní prezentace ThyssenKrupp Ferrosta a nabízí několik zajímavých nástrojů i informací. Informativní část microsite tvoří sekce „O projektu“ a „Z tisku“. První obsahuje nepřeberné množství technických i organizačních informací o projektu. Druhá obsahuje články uveřejněné v tisku a ostatních médiích samozřejmě na téma nového centra Březhrad. Nechybí zde ani dokumenty ke stažení, systém pro zveřejňování novinek nebo fotogalerie, která obsahuje vizualizace stavby). Z interaktivních prvků je zde k dispozici diskusní fórum a prostor pro položení dotazu (FAQ).

Všem sekcím, které to z logiky věci vyžadují, byl vytvořen na míru speciální administrační systém, pomocí kterého mohou pracovníci klienta spravovat obsah microsite bez odborných znalostí internetových technologií. Celý projekt byl vytvořen v expresním čase cca 7 kalendářních dní.