Dalším projektem naší společnosti NETservis s.r.o. pro Medito-Reality, divize Medito s.r.o., bylo vytvoření 2 microsite stránek sloužících jako vstupní brána pro portál Medito-Reality.

Pro nově vzniklou divizi byl již dříve vytvořen portál s nabídkou a poptávkou realit. Tentokrát šlo o vytvoření 2 microsite stránek sloužící k urychlení získávání hledaných informací a inzerátů. Společnost Medito-Reality je dynamický tým realitních poradců s několikaletou praxí v oboru.

Na nové microsite Chci pronájem je shromážděn výběr těch nejzajímavějších nabídek, kde se návštěvník na pouhé jedno kliknutí dostane přímo do nabídky v rámci portálu. Výběr nejlepších nabídek pochází z hlavní databáze. Kromě filmového pásu profesionálních fotografií zde najdete také přehledný kontaktní formulář.

Grafika stránky vychází z domovských stránek Medito-Reality, byl proveden její zlom, naplnění daty, bylo zajištěno propojení s databází Medito-Reality. Projekt byl na přání klienta vytvořen expresně a to za dobu pouhého jednoho týdne.