Společnost NETservis s.r.o. má kromě bohaté zkušenosti na poli tvorby webdesignu i reference na výrobu logotypů, prezentačních materiálů, PPT prezentací, merkantilních tiskovin atd. Právě těchto našich zkušeností se rozhodla využít společnost Complet, spol. s r.o. (www.complet.eu, www.complet.biz, www.complet.cz), pro kterou jsme na základě poptávky vytvořili několik merkantilních tiskovin.

Společnost Complet, spol. s r.o., se kterou spolupracujeme již na několikátém projektu, je výhradním dovozcem společností Olivetti a Unibind na českém trhu. Zatímco produkty Olivetti se specializují na exkluzivní tiskárny, kopírky, faxy a multifunkční zařízení, produkty Unibind představují jedinečné možnosti ve vazbě dokumentů.

Po vývoji 3 internetových prezentací (www.complet.cz, www.complet.biz a www.complet.eu) jsme vytvořili 3 vizitky, 3 hlavičkové papíry a jednu komplimentku. Vizitky i hlavičkový papír byly vytvořeny ve 3 verzích, jednou pro produktovou řadu Olivetti, podruhé pro produktovou řadu Unibind a potřetí přímo pro Complet, spol. s r.o. tak, aby bylo jasné, že je dodavatelem obou produktových řad. Grafické zpracování merkantilních tiskovin je velmi jednoduché, decentní a umožňuje v plné míře využívat veškerý prostor (zejména na hlavičkovém papíře). Poslední součástí této dodávky byla i tzv. komplimentka, což je děkovná karta, která se používá k vyjádření díků klientovi či obchodnímu partnerovi.