Mezi naše nově dokončené projekty se k dnešnímu dni zařadily stránky ryze české společnosti Action Time, s.r.o., která poskytuje uklízecí služby a techniku té nejlepší kvality.

Action Time, s.r.o. se pohybuje pouze a jen na českém trhu a je ryze českou společností. Zakládá si na individuálním přístupu a na absolutní preciznosti. Společnost s takovouto filosofií potřebuje mnohem více než \"jen\" internetovou prezentaci. Luxusní služby si žádají luxusní prezentaci.

Společnost NETservis s.r.o. přijala tuto výzvu a výsledkem je nyní spuštěná prezentace, která je rozdělena do 4 hlavních skupin přesně podle zaměření společnosti Action Time, s.r.o. Distribuce a prodej špičkových strojů Kärcher a Nilfisk ALTO, prodej hygienického materiálu a poskytování úklidových a hygienických služeb. Kromě těchto hlavních sekcí nechybí ani kontakty či profil firmy. Po technické stránce je prezentace vytvořena z grafického designu našich grafiků, kteří se snažili duši firmy promítnout do vzhledu nové prezentace. Ta je vybavena rewrite modem, který výrazně zvyšuje oblíbenost stránek u vyhledávačů. Na nabídku služeb a produktů je nasazen na míru vytvořený administrační systém.