Ano, čtete dobře. Umělý kámen značky Bien Stone byl co by netradiční, zajímavý a krásný produkt svátkem i pro nás. Při tvorbě nové internetové prezentace www.bienstone.cz jsme jako společnost NETservis, s.r.o. mohli dodat mnoho služeb a společnými silami se s klientem dobrat skutečně velmi kvalitního výsledku.

Společnost Alca Bohemia, výhradní distributor umělého kamene Bienstone pro Českou a Slovenskou republiku, nabízí realizace unikátních kuchyňských a koupelnových desek, umyvadel, dřezů a obkladů.

Celý internetový projekt byl řešen tzv. na klíč – NETservis, s.r.o. kompletně zajišťoval vše od návrhu struktury, přes přípravu kompletních textací (copywriting), tvorbu grafiky, fotopráce (fotili jsme dvě konkrétní realizace kuchyní), flash animace, programování, až k digitalizaci reálných vzorků materiálu a jejich 3D provedení. Jednou ze zajímavých činností byla kromě digitalizace 3D pohledů na umělý kámen i vektorizace umyvadel a dřezů včetně kótování.

Celé prezentaci dominují flash animace zobrazující různé vizualizace produktů a žánrové fotografie. Vše je propojeno vkusným designem. Při digitalizaci vzorkovníku materiálu bylo využito speciálního a originálního postupu a výsledek je velmi efektní.

Prezentace je zaměřena především na image a design, poskytuje informace, které nepotřebují častější správu, proto není vybavena administračním systémem.

Kromě umělého kamene Bien Stone dodává společnost Alca Bohemia na český trh v rámci projektu 4house.cz také dřevěné podlahy - masiv a terasové rošty WPC decking. Také pro tyto produkty bude Netservis v blízké době budovat nové internetové prezentace.