Nabídka luxusních bytů společnosti AProdomus si vysloužila zhotovení zcela nové internetové prezentace, kterou má „na svědomí“ společnost ANETservis s.r.o..

Společnost Prodomus započala výstavbu vysoce luxusních bytů a při té příležitosti se rozhodla nabízet tyto stavěné byty i prostřednictvím internetu. Velmi kvalitní internetová prezentace, která díky tomu vznikla, je výjimečná hned v několika ohledech.

Velkou předností prezentace je její netradiční grafické zpracování. Co se obsahu týče, tak společnost Prodomus tímto prostřednictvím poskytuje vyčerpávající informace o celém projektu. Od koncepce a podrobnostech o pozemku, přes průběh stavby, podrobné popsání například výtahového a energetického vybavení domů až po samotné nabídky bytů včetně ceníku.

Samozřejmostí jsou půdorysné plány všech bytů včetně všech podrobností, ale takovým bonbónkem je obohacení prezentace každého bytu o unikátní 3D mapu viděnou z ptačí perspektivy. V sekci aktuality jsou také postupně umísťovány obrázky z probíhajících stavebních prací.