Nejen klienti České spořitelny mohou nyní ušetřit na energiích. S tím jim pomůže nová internetové prezentace společnosti ErES. Každý si může jednoduše spočítat, kolik lze na energiích ušetřit. Společnost Erste Energy Services (ErES) je 100% dceřinou firmou České spořitelny a zároveň jedním z předních dodavatelů v oblasti výkupu elektřiny a plynu z obnovitelných zdrojů energií.

Novým komplexním webem, vytvořeným společností NETservis s.r.o, vstoupila Erste Energy Services dle slov Pavla Břichnáče, koordinátora celého projektu: „do světa webových prezentací s jistým záměrem – sdělit svým zákazníkům všechny informace potřebné pro plně funkční mezilidskou a mezifiremní spolupráci a umožnit návštěvníkům transparentní srovnání nákladů na energie, tedy elektřiny a plynu.“

Webová prezentace je primárně rozdělena na sekci pro firmy a pro domácnosti, z nichž každá obsahuje 2 individuální kalkulačky srovnání nákladů na spotřebu elektřiny nebo plynu. Cena je určována dle distribuční oblasti, typu nemovitosti a konkrétního využití energie – např. svícení, vaření či topení.

Web je plně responzivní, tedy dokonale přizpůsoben pro prohlížení na počítačích různých rozlišení, na tabletech či mobilních telefonech.