Společnost Medito CZ a.s. patří mezi největší pojišťovací makléře v České republice. Je pro ně velmi důležité, jako ostatně pro každou společnost, stále udržovat mezi klienty povědomí o činnostech firmy. Proto si v rámci pokračující spolupráce objednala u naší společnosti NETservis s.r.o. výrobu a návrh dalších propagačních letáků a plakátů.

Společnost Medito CZ a.s. se zabývá pojišťovnictvím a je jedním z předních pojišťovacích makléřů v České republice. Je připravena jak na české, tak na zákazníky z řad zahraničních společností působících v České republice. tak na zahraniční klienty. Funguje od roku 1996 a vypracovala se ze společnosti s ručením omezeným na akciovou společnost. Pro své klienty zajišťuje například občanská pojištění, průmyslová pojištění podnikatelů a firem, zdravotní pojištění klientů včetně cizinců nebo likvidace pojistných událostí.

Zakázka zněla, vytvořit plakáty a letáky pro lepší orientaci návštěvníků sídla společnosti. Design tiskoviny vychází z tradičního trojúhelníkového motivu.