Společnost NETservis s.r.o. se specializuje na poskytování komplexních služeb s cílem zajistit pro klienta všechny jeho požadavky – podobnou příležitost jsme měli u vývoje nových internetových stránek pro společnost Graffin s.r.o. Použili jsme zde redakční systém WebRedakce, jejímž autorem jsme my, společnost NETservis s.r.o. Obsahem tohoto projektu byla úprava redakčního systému na míru, návrh grafiky a webhosting.

„Společnost Graffin s. r. o. byla založena v roce 2003 a její hlavní specializací se stal prodej a servis archových ofsetových tiskových strojů japonské značky Komori a japonských strojů pro dokončující zpracování Horizon. Vedle těchto dvou hlavních zastoupení firma Graffin nabízí stroje pro dokončující zpracování značek Zechini, Prism a OMG.“ (zdroj: www.graffin.cz)

V projektu byl jako základ použit redakční systém WebRedakce, který byl rozšířen o individuální moduly pro správu produktů a kontaktů. Tedy výsledná internetová prezentace je výsledkem kombinace typového redakčního systému a individuálních administračních systémů spojených v jeden komplexní celek. To poskytuje majiteli stránek možnost měnit obsah celého webu pomocí vlastních zdrojů a bez potřebných programátorských znalostí.

Prvním krokem v projektu bylo vytvoření čistého grafického návrhu, který byl doplněn ilustrační FLASH animací. Následně došlo k převodu grafiky do jazyka XHTML, nasazení na WebRedakci. Pak byly naprogramovány individuální moduly na produkty a kontakty a nakonec byl web naplněn daty. Projektu poskytujeme technické zázemí v podobě webhostingu.