I pro dodavatele reklamních a dárkových předmětů, kterým je společnost ABET s.r.o., byla internetová prezentace nezbytná – nyní je na světě, a to díky společnosti ANETservis s.r.o..

Firma BET s.r.o. je dodavatel kompletního sortimentu reklamních a dárkových předmětů s reklamním potiskem. Vznikla v roce 1994 a v prvním období se zaměřila jen na dovoz zboží pro reklamní agentury a dodavatele reklamních předmětů. Později začala vydávat vlastní katalog reklamních dárků uzpůsobený pro spotřebitele.

Společnost NETservis navrhla a vytvořila kompletní prezentaci společnosti BET s.r.o. a co se týče grafické stránky projektu, měla společnost BET velmi jasnou představu o vzhledu svých stránek. Na nových stránkách může návštěvník získat veškeré informace o firmě, o cenách, o produktech, o dodacích podmínkách atd. Rovněž je zde možnost nechat si zdarma nechat zaslat katalog produktů. Stránka s produkty je plně dynamická. Tzn., že veškeré produkty jsou v databázi a díky tomu je zde umožněno i vyhledávání. A to vyhledávání natolik pokročilé, že je zde možné nechat si vyhledat jen produkty, které jsou aktuálně zlevněné.