Společnost AKarton servis s.r.o. byla založena v roce 1996 a vyrábí krabice a obaly z vlnité lepenky. ANETservis s.r.o. v posledních dnech dokončil pro Karton servis novou internetovou prezentaci.

Design stránek svým vzhledem připomíná klasický papír z vlnité lepenky a celkovou atmosféru doplňuje i velice zajímavá flash animace s pracujícími roboty. Součástí stránek je i dynamicky spravované portfolio produktů, jehož aktualizace a změny jsou umožněny zaheslovanou administrací. Návštěvníkům stránek je umožněno prohlížet si skladové zásoby, katalog konstrukcí, vznášet poptávky pomocí implementovaných formulářů nebo zjistit nepřeberné množství informací o společnosti Karton Servis s.r.o.

V případě skladového prodeje byl zprovozněn přehled nabízených produktů. Při vyplnění počtu kusů u každého objednávaného výrobku je návštěvníkovi okamžitě spočítána celková cena objednávky (jak s daní tak i bez), a to ještě před tím, než klikne na jakékoli tlačítko nebo vyplní fakturační údaje.

Společnost NETservis s.r.o. realizovala tento projekt od grafického designu až po samotné programování. V neposlední řadě poskytuje Karton Servisu jak hosting pro stránky tak i technickou podporu pro email.