AKarmelitánské nakladatelství, jak již plyne z názvu, vydává a prodává knihy s náboženskou (konkrétně křesťanskou) tématikou. Nový propracovaný e-shop má nyní díky společnosti ANETservis s.r.o..

Karmelitánské nakladatelství vydává knihy především s křesťanskou tématikou. Nový internetový obchod titulů tohoto nakladatelství se vyznačuje několika velmi užitečnými funkcemi. Tou nejdůležitější je fakt, že hned na hlavní straně získá návštěvník několik možností, jak „svůj“ vybraný titul nalézt – výpis knih dle témat, dle edice, tituly dle autorů, dle názvů a dle klíčových slov.

Současně s touto nabídkou orientace na stránkách je zde přítomno samozřejmě i klasické políčko pro vyhledávání a v neposlední řadě i seznam doporučených publikací. Při procházení detaily některého z titulů, vygeneruje systém seznam ostatních titulů, které s právě prohlíženým úzce souvisí a tyto tituly následně nabídne k rozkliknutí. Samozřejmě zde nechybí klasický nákupní košík.

Společnost NETservis s.r.o. vytvořila celý systém tak, aby poskytoval co možná největší vzájemnou provázanost a tím lze návštěvníkovi poskytnout dosud nevídané možnosti navigace, nápovědy a doporučení ostatních (příbuzných) titulů.