K dnešnímu dni byly zprovozněny nové internetové stránky společnosti ITECH, s.r.o., které byly vyvíjeny ve spolupráci se společností NETservis s.r.o..

Společnost ITECH, s.r.o. se sídlem v Praze byla založena v roce 2001. Poskytuje skutečně komplexní portfolio služeb, mezi které patří zejména prodej koncových zařízení světové značky Hewlett Packard. Kromě tiskáren HP dodává tato společnost i prezentační techniku, laminátory, skartovačky, digitální fotoaparáty s příslušenstvím a v neposlední řadě samozřejmě i spotřební materiál.

Nové internetové prezentaci byla vzorem prezentace www.toner-recycling.cz, jejímž autorem je rovněž společnost NETservis s.r.o. Na nových stránkách společnosti ITECH, s.r.o. můžeme získat nepřeberné množství informací. Samozřejmé kontakty (odkazy na mapy) a základní informace o firmě a službách doplňují informace o způsobu financování - je zde i leasingová kalkulačka.

V sekci podpora naleznou návštěvníci odkazy na stránky, kde mohou stáhnout toliko důležité ovladače pro svá zařízení. Sekce reference a partneři jsou nezbytnou součástí každé nové prezentace. Na hlavní stránce se nachází Aktuality, které jsou spravovány administračním systémem, stejně tak jako Prodejní akce. Tomuto projektu poskytuje společnost NETservis s.r.o. i technické zázemí v podobě hostingu.