Tradiční čínská medicína má u nás stále více a více příznivců, kteří nyní mohou využívat novou prezentaci společnosti TCM Herbs Trade s.r.o. zprovozněnou společností ANETservis s.r.o..

Informačně bohatá prezentace, která je kromě výše zmíněné adresy přístupná i z www.cinskebylinky.eu nebo www.cinske-bylinky.eu, obsahuje kromě internetového obchodu i nepřeberné množství informací o tradiční čínské medicíně.

Mezi informace poskytované touto prezentací patří samozřejmě povídání o historii společnosti. Hned za ní následují informace o Bezpečnosti a kvalitě v Číně, Belgii a v ČR, nechybí ani často kladené dotazy, příklady použití čínských bylinných léků v praxi, rozsáhlé povídání o teorii tradiční čínské medicíny atd. Zvídavější návštěvníci mohou využít přítomnosti poradny, kam mohou položit svůj dotaz a odborníci z TCM Herbs Trade jim odpoví.

Dominantou stránek je ovšem katalog produktů a přidružený e-shop. Návštěvníci se mohou zaregistrovat a při vyplnění dotazníku mohou získat i slevu. Procházení produkty je umožněno několika rozličnými způsoby. Prvním je abecední seznam produktů. Dalším způsobem je výpis produktů pomocí kategorií (nápoje, mastičky atd.). Ovšem nejdůležitější možností je výpis produktů podle diagnóz – po kliknutí na tuto položku menu se objeví seznam s více než 110 diagnózami – při kliknutí na diagnózu dojde k výpisu produktů, které přísluší zadané diagnóze. Mezi produkty je možné také nalézt speciální knihu o čínské medicíně, zdarma ke stažení program čínský kalendář početí nebo tip měsíce, který určují pracovníci TCM pomocí administrace. K produktům se dá přistupovat také vyplněním formuláře pro vyhledávání produktů buď podle diagnóz, kategorií atd. nebo podle zadaného slova pro vyhledání.