Internetový obchod Čokoláda.cz je projektem naší společnosti NETservis s.r.o. a vznikl díky velké lásce celé firmy k výborné čokoládě. Eshop Čokoláda.cz je především dárková služba a zaměřuje se na zákazníky, kteří chtějí stále něco víc.

Internetový obchod Čokoláda.cz byl vytvořen pro dvě skupiny zákazníků. Prvním jsou milovníci čokolády, kteří mají rádi kvalitní tabulkové čokolády nebo bonboniéry. Čokoláda.cz je však především dárková služba, jejíž cílovou skupinou jsou zejména ti, kteří chtějí potěšit své blízké, obchodní partnery, zaměstnance a další hezkým dárkem. Čokoláda.cz nabízí jednotlivé kvalitní české i zahraniční čokolády, hotové dárkové sady i možnost sestavení vlastních dárkových balení dle fantazie zákazníka a to včetně osobních vzkazů pro obdarované. Samozřejmostí je i široká nabídka možností platby a dopravy. Široká je i nabídka čokoládových služeb pro firmy. Kromě jiného obchod nabízí online kalendář, kam firmy mohou zadávat adresáty čokoládových dárků (například narozeniny klientů), Čokoláda.cz se postará o vše ostatní a každému včas doručí čokoládový dárek.

Pro nový eshop bylo vytvořeno logo, byl zřízen webdesign, proveden zlom grafiky, vyhotovena SEO optimalizace, byly navrhnuty vizitky a dárkové certifikáty. Další tiskoviny jsou do budoucna v plánu.

Byl vytvořen administrační systém na míru, který obsahuje administraci objednávek, zákazníků, produktů, editaci informačních částí webu, generování PDF faktur a napojení na účetní systém Pohoda. Byly také implementovány online platby kartou E-commerce 3D Secure.

Podoba webu je uživatelsky velmi příjemná a užité barvy evokují lahodnou čokoládu. Navigace je přehledně rozčleněna a tak je pro každého návštěvníka velmi snadné rychle najít právě to, co hledá. Také je zde použito mnoho kvalitních fotografií nabízených výrobků, které chuť na čokoládu jen a jen podporují.