Zadavatelem projektu vytvoření nové internetové prezentace byla společnost WST TRADE s.r.o. Firma NETservis s.r.o. se projektu ujala s elánem sobě vlastním.

Společnost WST TRADE s.r.o. nabízí trhu produkty z uhlíkové oceli, z různorodých pájecích slitin, výrobky z plechu a mnoho jiných za účelem zjednodušení práce ostatním pracovním odvětvím. Například automobilovému průmyslu, domácnostem díky výrobkům domácí spotřeby nebo tělesy topení a klimatizace.

Internetové stránky bylo potřeba vytvořit od úplného počátku. Cílem projektu, tak jako každého nově vznikajícího, byla potřeba dalšího komunikačního kanálu, který by firmu ještě více propojil se zákazníky a pomohl tak k dalšímu jejímu zviditelnění a propagaci.

Stránky jsou rozděleny klasickým způsobem, tedy menu v levé části, ve vrchní části je logo firmy, napravo dominuje neměnící se ilustrační fotografie a pod ní je umístěn samotný text. Nechybí zde obrázky příslušenství a nabízených výrobků. Stránky nejsou obsahově příliš rozsáhlé, ale obsahují vše potřebné včetně technických nákresů zboží.

Byl zde použit redakční systém WebRedakce odlišný svou specifickou grafikou. Klient má tak možnost zcela sám kdykoliv a cokoliv aktualizovat nebo změnit. Byla vytvořena kompletně nová grafika, byl proveden zlom a stránky byly naplněny daty. Anglickou mutaci si však klient naplnil sám.