Pro společnost UK Energy Partners vytvářela naše firma NETservis s.r.o. před nedávnem již firemní logo. Logickým pokračováním byla tvorba nové internetové prezentace společnosti.

UK Energy Partners je mladá britská společnost, která poskytuje ostatním firmám a organizacím na území Velké Británie služby v oblasti energetiky obnovitelných zdrojů. Např. certifikace, poradenství a realizaci projektů. Hlavními zákazníky jsou majitelé nemovitostí, britské firmy a organizace všech velikostí. Jejich nejsilnější zbraní na trhu jsou pomoc a partnerství. Podle tohoto motivu se již dříve také vytvářelo firemní logo.

V minulosti bylo naší společností NETservis s.r.o. vytvořeno již zmíněné firemní logo, navrhnut profesionální webdesign, proveden zlom grafiky a web byl naplněn veškerými texty. Nyní jsou ve výrobě v režii firmy NETservis s.r.o. také firemní tiskoviny, brožury.

Dále byl na nové stránky nasazen Redakční systém WebRedakce ve své základní verzi obohacen jen o anglické výstupy. Systém klientovi umožňuje libovolně a kdykoliv dle potřeby spravovat a aktualizovat svou internetovou prezentaci.

Stránky jsou vytvořeny účelně a jednoduše, na své si zde přijdou milovníci jasných informací. Navigace umístěna nahoře v podobě záložek, střízlivá grafika neruší celkový dojem.