Tvorba internetových prezentací patří mezi základní pilíře naší společnosti NETservis s.r.o. Bez kvalitních webových stránek se v dnešní moderní elektronické době neobejde žádná schopná firma. Protože toto je zřejmé i společnosti TPI Česká republika s.r.o., jedny si u nás objednala.

TPI Česká republika s.r.o. a TPI Slovensko patří mezi přední specialisty na stabilní hasicí zařízení. Zabývají se projekcí a inženýringem hasicích zařízení, jejich realizací, údržbou a servisem. Na českém trhu působí již téměř patnáct let. Pro své zákazníky zajišťují služby po všechny dny v roce a to celých dvacet čtyři hodin. Jsou členy přední nadnárodní skupiny VINCI Energies.

Naše společnost NETservis s.r.o. pro ně vytvořila internetovou prezentaci přesně podle jejich přání. Na stránky byl nasazen Redakční systém WebRedakce obohacený o drobné úpravy. Byla vytvořena grafika, proveden její zlom a web byl naplněn veškerými potřebnými daty. Použité profesionální fotky byly dodány klientem.

Internetová prezentace okamžitě po svém otevření nabízí jasnou představu o své funkci. Použité fotografie nenechají nikoho na pochybách o svém tématu. Navigace je umístěna na stránce nahoře a umožňuje tak velmi rychlý a přehledný postup po prezentaci. Dominuje zde červená barva evokující hlavní téma společnosti a tou je ochrana proti ohni.

Na spolupráci se společností TPI Česká republika s.r.o. jsme velmi ocenili věcný a efektivní přístup ze strany zástupce společnosti pana Ing. Tomáše Bendy.