Posledním zbývajícím prvkem z corporate identity Solar Systems byla internetová prezentace www.solarsystems.cz, kterou stejně jako logotyp a merkantilní tiskoviny navrhla a zpracovala společnost NETservis s.r.o.. Internetová prezentace byla k dnešnímu dni spuštěna a hned na první pohled velmi vkusně doplňuje logotyp a již zmíněné merkantilní tiskoviny.

Společnost Solar Systems, s.r.o. dodává na český trh komplexní služby v oblasti solárních systémů, které znatelně snižují náklady na vytápění a ohřev vody. Jejich oborem jsou tedy energetické systémy, ekologie, snižování nákladů, obnovitelné zdroje energie atd. Tyto a mnohé další výrazy jsou poslední dobou čím dál tím více skloňovány. Pomalu ale jistě pronikají moderní technologie z tohoto oboru i k nám.

Grafici jsou vždy velmi šťastni, když mohou vytvořit kompletní corporate identity včetně internetových stránek. Ty byly vyvíjeny s velkým důrazem na kreativitu a podobnost k přírodě. Jsou zde použity motivy okvětních lístků a bublin. Na stránkách naleznete popisky produktů zařazených do různých sekcí a kromě toho zde nechybí ani tradiční informace jako Kontakty, Profil společnosti, Reference a Služby. Na stránkách naleznete i odkaz E-SHOP, který je momentálně ve stádiu příprav. Společnost NETservis s.r.o. poskytuje této prezentaci i hosting.