Tvorba internetových prezentací patří mezi nejčastější zakázky naší společnosti NETservis s.r.o. Sdružení Likvidace lepry takové profesionální, moderní době odpovídající stránky, velmi potřebovala.

Sdružení Likvidace lepry se snaží vymýtit lepru a TBC po celém světě a to finanční i nefinanční formou. Sdružení dle finančních možností staví nemocnice, šíří osvětu a poskytuje nemocným léky. K šíření osvěty pomáhá i vydávání časopisu Misionář malomocných.

Byla vytvořena internetová prezentace podpořená Redakčním systémem WebRedakce. Web samotný obsahuje zajímavé moduly jako textový kalendář akcí, modul virtuálních katalogů pro atraktivní a přehledné zobrazení časopisu Misionář malomocných nebo modul Google map pro zobrazení stanic likvidace lepry a TBC po celém světě. Poté, co se dokončila vnější část prezentace, spustila se 2. část projektu – tvorba interní databáze dárců a darů.

Podoba stránek je jednoduchá a graficky příjemná. Dominuje zde černobílá emotivní fotografie nemocného dítěte a logo sdružení. Nechybí zde okénko rychlého Vyhledávání a Anketa. Do budoucna se chystá i anglická mutace stránek.