PMD Control, s.r.o. je poradenská a manažerská společnost působící v oboru investiční výstavby v České republice a Ruské Federaci. Ačkoliv společnost vznikla teprve začátkem roku 2009, založila své podnikání na 15ti letech zkušeností v problematice investiční výstavby.

Začátkem letošního roku si společnost PMD Control, s.r.o. nechala u naší společnosti NETservis s.r.o. vytvořit tzv corporate identity, tzn.: vytvářeli jsme nové logo, šablony pro Outlook expres a Word, navrhovali jsme prezentace Power Pointu, navrhli jsme a vytiskli vizitky a firemní hlavičkové papíry. V rámci tohoto projektu byl též vytvořen návrh nových Webových stránek společnosti, jejichž prostřednictvím firma nabízí své služby a informuje potenciální klienty o své přítomnosti na trhu.

Vzhledem k tomu, že webové stránky již byly navrženy a zadavatelem schváleny, nebylo nyní velkým problémem stránky vytvořit, poskytnout webhosting a instalovat redakční systém WebRedakce sloužící k úpravě stránek samotným zadavatelem.

Dále byly webové stránky podpořeny PPC reklamou, což je v současné době jeden z nejefektivnějších způsobů reklamy na internetu.